east village apartment 
New York, NY 2018

Renovation and décor of a historic East Village apartment. The main aim was to uplift and counterpoint the existing 19th century interiors, including working brick fireplace, wooden window frames, black-and-white bath tiles and stone hallway floor, with contemporary glossy reflective surfaces such as stainless steel side tables with glass-blown lamps and large mirror.

White or light-colored natural textiles freshen the interiors of the apartment, which is made brighter by lifting the hallway ceiling a few feet, to amplify the passage of light between both south and north-facing windows.

collaborators

Project Leader

Nina Edwards Anker

Drafting

Shahira Hammad

Connect with us

Email: nina@neastudio.com

Instagram: @nea.studio

Press: m@maximuscommunications.com

nea studio, 19 Morris Ave, Building 128-New Lab

Brooklyn, NY 11205

Sign up for updates :